Aktiviteter på havnen 2019

I løbet af sæsonen arrangerer bådelauget en række aktiviteter, hvor gæster er meget velkomne. Det kan variere fra år til år, og i år ser kalenderen således ud:

Sct. Hans aften

Søndag den 23. juni kl 18

Kom til Sct Hans på både- og jollehavnen. Vi starter kl 18 og bålet tændes kl 20:30. Der kan købes grillpølser samt noget at drikke. Alle er velkomne!

Visens Skib

fredag den 2. august

Visens Skib kommer forbi fredag den 2. august og giver gratis visekoncert. Det ser ud til at vi i år får flot vejr, så vi satser på en fantastisk aften. Kom i god tid hyg på havnen. Der vil kunne købes nyrøgede makreller, grillpølser fra Slagter Kruse samt lækker kold kartoffelsalat. Der kan også grilles medbragt mad.

Medbring gerne noget at sidde på, tæpper, hvis det er koldt og paraply, hvis det regner.

Visekoncerten starter klokken 20  –  Vel mødt!

Havnemarked

Søndag den 4. august

Vi afholder hyggeligt havnemarked, hvor man kan komme forbi og kigge på “loppe”, stader med håndværk, kunst, mad med mere. Der vil være salg af lækre grillpølser fra Slagter Kruse, ny røgede makreller samt salg af øl og vand.

Har du lyst at reservere plads til stade eller “lopper” skal du henvende dig til formanden.

Visens skib UDVALG 020716 (2)

Visens skib UDVALG 020716 (3)

MAXI klubben

24. – 25. august

Dansk MAXI klub kommer forbi igen i år og bruger vores klubhus og hygger ved grillen. Vi ønsker dem et godt ophold og sejlervejr.

DM Spækhugger

Søndag den 21. september

Spækhuggerne kommer forbi og holder DM. Vi sørger for godt vejr. Otte både kæmper mod hinanden og ca. kl. 14 kommer de meget tæt på havnen.

Spækhuggerfeltet venter på vind....

Feltet venter på vind.

Standerstrygning 2019

Vi mødes på havnen søndag den 27. oktober til standerstrygning kl 10.

Andre aktiviteter på havnen end Bådelaugets

Ud over Bådelaugets arrangementer er der på havnen en stor og meget aktiv søspejdergruppe, en kajakklub, en surfklub og om vinteren opstiller vinterbadeklubben en saunavogn.

Begivenheder af interesse for havnens gæster eller Bådelaugets medlemmer bedes sendt til WebMaster.